Ara, sí: amb els World Roller Games de Barcelona a l'horitzó

El CPA Girona, el CPA Olot i el Reus Deportiu han complert l’objectiu de classificar-s’hi i tots tres s’han tret un pes de sobre. Ho reconeixen els seus entrenadors a Ràdio Olot. Ara podran treballar pensant en el mundial més esperat de la història del patinatge de xou. Per als dos gironins, abans, arribarà el Campionat d’Europa.

La competició de grups de xou grans es farà el 14 de juliol al Palau Sant Jordi (WRG)

I l’Europeu també és molt esperat, perquè aquesta temporada, es disputa a Itàlia, un país bressol del patinatge artístic i referent en l’organització de competicions. Reggio Emilia, al nord del mapa italià, acollirà el Campionat d’Europa de grups de xou del 2 al 4 de maig. L’entrenadora del CPA Olot, Ester Fàbrega, diu que el seu equip anirà a totes després d’haver-se tret el pes de sobre al Campionat d’Espanya.


Per al CPA Girona i el CPA Olot, els dos primers classificats de l’estatal, l’Europeu serà l’avantsala de la cita més llaminera de l’any i probablement de la història de la modalitat, la que ningú es volia perdre: la dels World Roller Games de Barcelona. L’entrenadora del Girona, Nuri Soler, confessa que la il·lusió i l’expectativa és màxima des del primer dia d’aquesta temporada pensant en la possibilitat de competir al Palau Sant Jordi.


I qui també ho gaudirà de valent serà el Reus Deportiu. Contra pronòstic i in extremis, les patinadores reusenques van superar el Masnou i van aconseguir la tercera i última plaça per als World Roller Games. El coreògraf del Reus és Xavi López.


La competició de grups de xou grans tancarà el diumenge 14 de juliol els World Roller Games de Barcelona, uns jocs mundials que agruparan en deu dies onze disciplines del món del patinatge sobre rodes. A part de l’artístic, que es disputarà al Palau Sant Jordi, també hi haurà, entre d’altres, hoquei patins al Palau Blaugrana, skateboard i scooter al Sant Jordi i altres tipus de patinatge com l’alpí, el de línia o el de descens.

El CPA Olot ja ha venut més de mig miler d’entrades

Les entrades ja es poden comprar: el CPA Olot n’ha venut més de 550 de la preserva de 800 que havia fet. Les 250 restants encara les tindrà disponibles al llarg d’aquesta setmana. Qualsevol pot demanar de comprar-ne al correu electrònic cpaolot@gmail.com. També es poden adquirir a través del web oficial de la competició.

Respon